Hyvä hoito lähellä silloin kun hätä on suurin.

Foibos tarjoaa erikoislääkärijohtoisia kotisairaalapalveluita esimerkiksi erilaisia syöpähoitoja läpikäyville potilaille. Tuomme hoitoa kotiin myös silloin kun sairautta ei voida enää parantaa.

Erikoistumisalaamme ovat erityisesti sisätaudit ja syöpäsairaudet, mutta hoidamme myös muiden erikoisalojen potilaita. Palvelumme kattavat esimerkiksi suonensisäisten antibioottien ja verituotteiden antamisen sekä laboratoriakokeiden ottamisen potilaan kotona.

Foibos pyrkii hyödyntämään toiminnassaan uusinta terveydenhuollon IC-teknologiaa, mikä mahdollistaa potilaiden ympärivuorokautisen seurannan sekä turvallisen hoidon kotona. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun ja tutkittuun tietoon. Hoitomenetelmiä kehitetään jatkuvasti tutkimukseen perustuvan tiedon avulla.

Foibos_tyyny

Tutustu foiboslaisiin

foibos_tom_uusi

Tom Widenius, lääketieteellinen johtaja

Potilaalla on oikeus tulla hoidetuksi ajanmukaisimmilla ja edistyneimmillä metodeilla. Siksi tutkimusten seuraaminen ja tutkimustulosten soveltaminen hoitotyössä on ensiarvoisen tärkeää.

Tutustu Tomiin tarkemmin.

EijaP

Eija Päiväkumpu, sairaanhoitaja

Kotiin annettava hoito on aidosti asiakaslähtöistä koska se voidaan joustavasti räätälöidä asiakkaille sopivaksi heidän toiveitaan kuunnellen. Hoitaja on kotona vain yhtä asiakasta varten, läsnä ja lähellä.

Tutustu Eijaan tarkemmin.

Edellinen
Seuraava

Töihin Foibosiin?

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiakasta aidosti arvostavaan yritykseen.

Lue lisää +