Hoitaa siellä, missä olet mieluiten.

Hoitojaksot sairaalassa koettelevat paitsi sairastuneen henkistä jaksamista, rasittavat myös hänen fyysistä kuntoaan. Foibos hoitaa siellä missä potilas itse mieluiten tahtoisi olla – koti on paras paikka sairastaa.

Kaiken keskiössä potilas.

Foibosin toiminta on potilaslähtöistä, inhimillistä ja innovatiivista. Kaiken toimintamme keskiössä on yksittäinen potilas, jonka tarpeet ja tilanne huomioidaan yksilöllisesti hoitosuunnitelmaa tehtäessä.

Haluamme myös olla ennakkoluulottomasti kehittämässä erikoissairaanhoidon hoitoketjuja yhteistyössä muiden yritysten sekä julkisen sektorin kanssa. Kehitystyön tavoitteena on mahdollistaa terveydenhuollon resurssien parempi hyötykäyttö, terveydenhuollon kustannussäästöt sekä hoitotulosten paraneminen. Tästä kaikesta hyötyy loppukädessä kaikista eniten juuri yksittäinen potilas.

Huippuunsa vietyä ammattitaitoa.

Foibos hyödyntää potilaiden hoidossa moniammatillista hoitotiimiä, jonka korkean ammattitaidon taustalla on vankka kokemus ja jatkuva koulutus. Erikoislääkäreiden lisäksi hoitotiimiimme kuuluu myös sairaanhoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja sekä fysioterapeutti. Näin varmistetaan, että potilaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista voidaan huolehtia parhaalla mahdollisella tavalla.

Foibosin rooli hoitoketjussa

Selaa hoitoketjua eteenpäin kuvan alareunassa sijaisevalla liukusäätimellä.

Foibos hoitoketju