Ajanvaraus

Ajanvaraus lääkärin ja hoitajan vastaanotolle tapahtuu ensisijaisesti puhelimitse ma, ke-pe klo 10-15 puh. 050 407 4824.   

Salassa pidettäviä tietoja voit lähettää suojatun sähköpostin (SecMail) kautta: ota tästä yhteys

Voit lähettää sähköpostia myös osoitteeseen info(at)foibos.fi. Emme kuitenkaan suosittele henkilö- ja potilastietojen lähettämistä tähän osoitteeseen koska se ei ole suojattu. Voimme  lähettää yhteydenottopyynnön perusteella suojatun viestin, johon voit vastata turvallisesti suojatun yhteyden avulla. Henkilö- ja potilaskertomustietojen lähettäminen edellyttää vahvasti suojattua sähköpostiyhteyttä. Kun lähetät sähköpostissa liitetiedostoja, käytä mieluiten PDF muotoa ja huomio liitteen max koko 3 Mt.

Maksutavat

Hyväksymme ainoastaan pankki- ja luottokortit.

Käyntiosoite
Meritullinkatu 4 B 8
00170 Helsinki 17

Ajanvaraus 

Ajanvaraus ja sairaanhoitajan puhelinajat ovat:

ma, ke-pe klo 10-15

Puh. 050 407 4824

Sähköposti
info(at)foibos.fi
etunimi.sukunimi(at)foibos.fi

Henkilö- ja potilastietoja sisältävät viestit suojattuun sähköpostiin.

Foibos Klinikan potilasasiamies
Pia Tiainen-Suominen, sairaanhoitaja
Sähköposti: tiainenpia(at)luukku.fi

Kulkuyhteydet

Julkisilla kulkuneuvoilla pääset lähelle Foibos Klinikkaa. Raitiovaunu 4 menee Katajanokalle ja pysähtyy Ritarihuoneen pysäkille, josta on 200 metrin kävelymatka. Raitiovaunu 2 pysähtyy Aleksanterinkadulla hieman Senaatintorilla ja siitä on 600 metrin kävelymatka. Bussi numero 17 pysähtyy Mariankadun ja Aleksanterinkadun kulmassa, josta on 180 metrin kävelymatka. Lähistöllä on tarjolla omalle autolle maksullisia pysäköintipaikkoja, joita saattaa joutua etsimään jonkin aikaa.

Löydät meidät tietysti myös Facebookista